Aloitan kauteni avoimin mielin, ilman mitään suuria suunnitelmia.

Viime kausina olen pelannut paljon Lampilassa sen leppoisan ja kiireettömän ilmapiirin vuoksi. Kuinka tämä jatkossa ylläpidetään? Jo pelkkä tervehtiminen antaa niin tutuille kuin tuntemattomille mukavan tunteen. Vasta-alkajat ja vierailijat ovat usein hieman epätietoisia ja "varautuneita". Heille on saatava tunne, että ovat tervetulleita ja kuuluvat joukkoon. Pyritään saamaan heidät peliryhmiimme mukaan. Yksin pelaaminen on toki sallittua, ja joskus on jopa hauskaa kulkea omien ajatusten kanssa ilman kavereiden höpinöitä ja kuunnella lintujen laulua. Uskon kuitenkin, että useimmat yksin pelaavat liittyisivät mielellään johonkin peliryhmään.

Golfissa on monenlaisia tavoitteita, toisella kilpagolf ja toisella kauniin kesäpäivän vietto golfin parissa. Vaikka joka kierroksella tavoitteeni olisi se kesän paras kierros, niin peliseurani saattaa olla liikkeellä hieman rennommalla mielellä, sekin pitää hyväksyä.

Joku viisas on joskus sanonut: "Tyytyväisyys on kehityksen jarru". Uskon jäsenistöllä olevan ideoita ja ajatuksia tulevaan kauteen liittyen. Niitä haluaisin kuulla, ottaa kantaa ja antaa palautetta.

Hyvää kevättä,

Kapu

Kapteeni:

Seppo Moilanen

puh. 050 300 3327

seppo.moilanen2@pp.inet.fi