Tuloskortin jättäminen NexGolfissa

Lampila Golfin jäsenillä on mahdollisuus kirjata itse tasoituskierrokset järjestelmään. Harjoituskierros voidaan hyväksyä tasoituskierrokseksi vain, jos se on etukäteen ilmoitettu NexGolf -järjestelmään aikaa varattaessa tai kierrokselle ilmoittautuessa.

HUOM! Alle 14-vuotiaat juniorit ja tasoitusryhmiin 1 ja 6 (alle 4,5 tai yli 36) kuuluvat eivät voi syöttää itse kortteja järjestelmään.

Jos syöttää kortin itse järjestelmään, ei kopiota kortista tarvitse enää toimittaa klubille. Tasoituskorttien jättäminen perustuu rehellisyyteen ja pelaaja on itse vastuussa tasoituksensa oikeellisuudesta. Tasoituskierrokset tulee kirjata järjestelmään aikajärjestyksessä. Mikäli havaitsemme virheellisesti kirjattuja tasoituskierroksia, on meillä oikeus poistaa kyseiset kierrokset järjestelmästä.

Asianmukaisesti täytetyn ja allekirjoitetun kortin voi jättää myös yhä caddiemestarille.

Muista merkitä myös merkitsijä. Jos pelaaja ei kirjaa/ilmoita täytettyä pelikorttiaan 4 päivän kuluessa, tasoitus nousee 0,1:llä. Tasoitusryhmässä 5 tasoitus nousee 0,2:lla.

Ohjeet NexGolfiin kirjautumiseen

  1. Mene Nexgolfin sivuille www.nexgolf.fi/lag
  2. Kirjaudu:
   tunnus = jäsennumero
   salasana = etunimen 2 ensimmäistä, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, syntymäajan
   2 ensimmäistä numeroa
   Huom!! Huomioi ISOT ja pienet kirjaimet !!

Esim. Pekka Golffaaja, synt. 02.04.1968 salasana on PeGo02
Tiina Swingaaja synt. 24.07.1972 salasana on TiSw24

Ennen kuin kirjaat ensimmäisen tuloskortin järjestelmään, lue ohjeet huolella täältä.

Liitto: " Suomen Golfliitto toteaa NexGolfin tarjoaman jäsenten omatoimisen tasoitus-kierrosten tuloskorttien jättämisen olevan hyväksyttävä tapa jättää tasoituskierrosten tuloskortteja, kunhan jätetyistä korteista ilmenee merkkaajan tiedot. "