Tasoite ja Maalaus A & A Savinainen Oy 

Tilaa pinta­käsittelytyöt alan ammattilaiselta!

Tasoite ja Maalaus A & A Savinainen

0400 553 411
aki.savinainen@savina.fi

Talorakentamisen pintakäsittelytyöt

Tasoite-, maalaus-, tapetointi-, rappaus- sekä muut pintakäsittelytyöt ulko- ja sisätiloihin Kymenlaaksossa

Tasoite ja Maalaus A & A Savinainen Oy on vuonna 1984 perustettu talorakentamisen pintakäsittelytöiden urakointiliike. Meiltä saa kaikki sisä- ja ulkopintojen pintakäsittelytyöt aina maalauksista tapetointeihin ja julkisivutöihin.

Urakoimme pääasiassa Kymenlaakson alueella uudisrakennus- ja saneeraus- sekä peruskorjauskohteita rakennustyypistä riippumatta. Oli kohde mikä tahansa, teemme työt aina ammattitaitoisesti sopimuksen mukaan ja sovittua aikataulua noudattaen.

Ota yhteyttä »

 

Pintakäsittelytöinä teemme esimerkiksi

  • tasoitetyöt
  • sisämaalaukset
  • tapetoinnit
  • ulkomaalaukset
  • vanhojen ikkunoiden ja ovien kunnostukset
  • julkisivupinnoitukset
  • rappaustyöt

Olemme urakoineet vuosien varrella lukuisia asuntokohteita sekä muita rakennuksia kuten päiväkoteja, kouluja, toimitilarakennuksia, liikekeskuksia ja palvelutaloja. Laatumme paras mittari on palveluitamme yhä uudelleen käyttävät asiakkaat.

Lue lisää »

Ympäristöystävällisyys on arvomme

Koska toimimme yhteistyössä tunnettujen materiaalinvalmistajien kanssa, käytössämme on alan uusin tieto sekä teknologia ja pystymme toimimaan ympäristöystävällisesti. Käytämme asianmukaista kalustoa ja noudatamme työssämme olemassa olevia lakeja ja työturvallisuusasetuksia. 

Ota yhteyttä »

Rekrytointi

Haluatko tärkeäksi osaksi vakaata ja luotettavaa yritystä, joka panostaa aidosti henkilökuntaansa? Rekrytoimme maalaus- ja pintakäsittelyalan ammattilaisia, ota yhteyttä!

Jätä vapaamuotoinen hakemus »